Divider

Internasjonal designpris til Contura 800 Style

Svenske Contura har igjen vunnet den internasjonale designprisen IF Design Award. Prisen går til Contura 800 Style, en ellipseformet peisovn med elegant og moderne design og mange muligheter for variasjon.

– At vi enda en gang får en internasjonal designpris, viser at vi ikke bare er verdensledende innen teknisk utvikling og ytelse, men at vi også kan konkurrere om utmerket design, sier Catharina Björkman, Marketing Communication Manager ved Contura.

Contura er en svensk produsent av peisovner i Markaryd i Småland. Selskapet drives av innovasjon og design og har i dag en rekke ovnsmodeller i ulike stiler og materialer. Contura er markedsledende på området i Europa.

If Design Award er en av de meste attraktive internasjonale designprisene og organiseres av verdens eldste uavhengige designorganisasjon, International Forum Design GmbH. Contura 800 Style fikk prisen i kategorien produktdesign. Juryen bestod av 78 personer, og Contura-ovnen konkurrerte med 7 298 andre produkter fra 56 land.

Prisutdelingen skjer i Berlin den 4. mai.

Om Contura 800 Style

Contura 800 Style er en liten og kapabel peisovn. Den er en oppgradering av den gamle 800-serien, men med en mer elegant og moderne design og mer style. Med oppgraderingen av ovnen kommer det også flere funksjoner og innovasjoner som gjør at det har blitt enklere å fyre. Med 10 modeller og flere variasjoner av hver, finnes det noe for enhver smak og personlighet.

Dele innhold