Divider

Contura 800 Style liten men ildfull

Contura 800 Style er en stor ovnsfamilie i ny drakt. Contura 800 Style er en oppgradering av den gamle 800-serien, men med en mer elegant og moderne design og mer style. Med oppgraderingen av ovnen kommer det også flere funksjoner og innovasjoner som gjør at det har blitt enklere å fyre. Med 10 modeller og flere variasjoner av hver, finnes det noe for enhver smak og personlighet.

Ansiktsløft for populær peisovn

Svenske Contura produserer peisovner i hjertet av Småland, der svensk innovativ ingeniørkunst i kombinasjon med et moderne formspråk har gjort Contura til en av verdens ledende peisovnsprodusenter. Contura 800 er en mindre variant av verdens mest populære ovn, Contura 500. Når serien nå oppdateres, er det med flere funksjoner, en mer elegant design og med et enda større utvalg.

Contura 800 Style er en kompakt og kapabel ovn. Sammenlignet med forgjengeren har den høyere og bredere glassflater, sidepanelene har færre skjøter, og fargevalgene er flere. I tillegg er funksjonene oppgradert med blant annet Conturas egenpatenterte automatiske startfunksjon (ASF) som gir rask antenning, og boost-funksjon som får liv i glørne. Brennkammeret har også fått en ny, innovativ utforming som hever varmeeffekten ytterligere, håndtakene er mer grepvennlige og alltid kalde ved fyring.

Gammelt trehus eller moderne hule? Her finnes materiale og farger for alle stiler. Kanskje foretrekker du naturlig varmelagrende kleberstein eller en stilren, moderne hvit? Kanskje vil du ha integrert dreieplate for å kunne se ilden fra alle sider i rommet, og oppbevaringsrom under. Contura 800 Style fås i mange varianter – alle med samme høye kvalitet, og fås også i forskjellige størrelser. For å toppe valget av ovn kan du velge støpt topp i svart, grått eller hvitt, svart glass eller kleberstein, eller hvorfor ikke en kokeplate.

En moderne peisovn har betydelig bedre forbrenningsteknikk enn eldre ovner, noe som gjør at de har svært lavt partikkelutslipp og høy virkningsgrad. Conturas peisovner overholder allerede i dag de strenge kravene i EUs økodesigndirektiv for 2022

Dele innhold